Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: نتایج آزمون پایه دهم مدارس سمپاد و نمونه دولتی فردا اعلام می‌شود.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در ساختمان معاونت آموزشی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

زرافشان در این نشست اظهار کرد: کار مشترکی را از سال گذشته با سازمان فنی و حرفه‌ای با عنوان «ایران مهارت» آغاز کردیم و در ۸ استان برای ۷۳ هزار و ۶۹۴ دانش‌آموز اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بر اساس تجربه سال گذشته دستورالعمل مشترکی تهیه شد و به استان‌ها ابلاغ شد که یکی از چالش‌های ما در سال گذشته این بود که دو بخشنامه در این زمینه به ادارات کل ابلاغ شد.

زرافشان تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید، حداقل ۱۰ درصد دانش‌آموزان تحت پوشش طرح ایران مهارت قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: در طرح ایران مهارت به یادگیری دو درس کار و فناوری و هنر کمک می‌شود و کمک به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان نیز است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی جدید، گفت: گزارش‌هایی از طرف مرکز نیروی انسانی درباره کمبود نیروی انسانی شنیدید و تدابیری که برای مشکل اندیشیده شده است، اما عمده این تدابیر به جز فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی، روش‌های مقطعی است.

وی از کمبود هنرآموز و استادکار در هنرستان‌ها خبر داد و افزود: ۱۶ هزار هنرآموز و ۲۵ هزار استادکار نیاز داریم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش به بحث تجهیزات هنرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در بحث تجهیزات، با توجه به تخصیص سال گذشته، ۵۲ میلیارد تومان به استان‌ها ابلاغ شد و ۹ میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی تخصیص یافت؛ ضمن اینکه امیدواریم در بحث تخصیص اعتبار امسال، در همین مرداد ماه ۳۷ میلیارد تومان ابلاغ اعتبار کنیم.

وی ادامه داد: با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال تأسیس دفاتر همکاری‌های کاردانش در شهرک‌های صنعتی هستیم که دستورالعملی تهیه شده و به تمام استان‌ها ابلاغ شد.

زرافشان افزود: این دفاتر هم اکنون در استا‌های یزد و استان خراسان رضوی راه اندازی شده است و به‌زودی در چند استان دیگر راه‌اندازی می‌شود.

وی درباره طرح تعالی مدیریت مدرسه گفت: در سند تحول به مدرسه توجه ویژه شده است واین طرح در ۲۷ هزار و ۷۴۹ مدرسه اجرا شد و ۳۷۹ مدرسه به عنوان ممتاز انتخاب شدند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور، گفت: بر اساس قانون سال ۹۲، پذیرش در دانشگاه‌ها ۳ روش دارد که اولین روش، صرفا بر اساس سابقه تحصیلی باشد، دومین روش شامل سابقه تحصیلی و آزمون دروس عمومی و سومین روش سابقه تحصیلی و آزمون دروس عمومی و تخصصی است.

وی با اینکه در حال حاضر ۸۵ درصد دانش‌آموزان با سهم سوابق تحصیلی به دانشگاه راه پیدا می‌کنند، گفت: در آخرین جلسه امسال، سهم سوابق تحصیلی ۳۰ درصد صرفا از دروس دوازدهم برای نظام جدید و سوابق پایه نهایی و پیش‌دانشگاهی در نظام قدیم است.

وی درباره گلایه دانش آموزان از سهم سوابق تحصیلی در کنکور اظهار کرد: در برگزای کنکور هم این موضوع مطرح بود که برای حل این مشکل، مناطق در کنکور به ۳ گروه تقسیم شدند و ضریب در نظر گرفته شد که در سوابق تحصیلی هم به این موضوع توجه شده است.

زرافشان درباره نتایج آزمون پایه دهم سمپاد و نمونه دولتی گفت: نتایج این آزمون فردا اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مدارس سمپاد وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۴۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!

مربی سابق تیم فوتبال نونهالان استقلال می‌گوید در سطوح پایه خیلی‌ها قبل از بازی تلاش می‌کنند نتایج را تعیین کنند، بنابراین تهدید، توهین و درگیری‌هایی در همین راستا مشاهده می‌شود. - اخبار ورزشی -

امین منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد وجود خشونت در فوتبال پایه کشور، اظهار داشت: ما باید در سطوح پایه بهتر و بیشتر به بازیکنان توجه کنیم و حتماً مقوله آموزش را سرلوحه کارمان قرار بدهیم. از شخص بازیکن گرفته تا خانواده و باشگاهش باید تحت آموزش کافی باشند. متأسفانه سود مالی بعضی نفرات و یکسری خرید و فروش امتیازات تیم‌ها، بالا و پایین آمدن تیم‌ها باعث بروز شرایط بدی در فوتبال پایه ایران شده است. ما باید اولویت‌مان را در سطح فوتبال پایه تغییر بدهیم و آموزش در درجه اول قرار بگیرد.

وی افزود: در سطوح پایه خیلی‌ها قبل از بازی تلاش می‌کنند نتایج را تعیین کنند، بنابراین تهدید، توهین و درگیری‌هایی که اصلاً مناسب فضای فوتبال پایه نیست، در همین راستا مشاهده می‌شود. در یکی از بازی‌ها، شاهد این بودیم که مربی حریف وقتی مهاجم یا بازیکنش به محوطه جریمه ما می‌رسید، با صدای بلند خطاب به او می‌گفت «خودت را زمین بینداز». یک بار که بازیکن حرفش را گوش کرد داور همان لحظه پنالتی را اعلام کرد. اگر هماهنگی قبل از بازی صورت نگرفته بود، چرا مربی از دقیقه اول مسابقه باید چنین درخواستی از شاگردانش داشته باشد؟  طبیعتاً وقتی بازیکن نونهالی چنین رفتارها و  خشونتی را مشاهده کند با همین تأثیرات منفی به سطح بالاتر فوتبال ایران می‌رود.

سرمربی پیشین تیم نونهالان استقلال درباره اینکه آیا خانواده بازیکنانی که در تست فوتبال مردود می‌شوند با مربی درگیری فیزیکی پیدا می‌کنند، گفت: در فوتبال پایه بسیار موضوع عادی است که وقتی بازیکنی را در تست قبول نمی‌کنید، همان روز یا روزهای بعدتر باید با بستگان، آشنایان و...پاسخگو باشید و شاید حتی با شما درگیر شوند! طبیعی است که هر فردی بخواهد از نفوذ، قدرت و آشنایی‌اش برای تحمیل فرزند یا آشنایان خود به تیم باشگاهی تلاش کند. ما باید آدم‌های درستی را برای قبول مسئولیت در سطوح پایه انتخاب کنیم و معیارهای مشخصی وجود داشته باشد که دچار مشکل نشویم.

«آیا این موضوع صحت دارد که بعضی تیم‌ها برای تعیین نتایج از افراد اوباش روی سکوها ضمن تهدید داور و بازیکن استفاده می‌کنند.» منوچهری در واکنش به طرح این موضوع تصریح کرد: متأسفانه در بعضی بازی‌ها شرایط خوبی وجود ندارد. در سطح نونهالان معمولاً خانواده‌ها به همراه بازیکن در محل بازی حاضر می‌شوند. واقعاً فصل گذشته بازی‌هایی وجود داشت که خود من و خانواده‌ها احساس امنیت جانی نداشتیم. فراموش نکنید که به خاطر وضعیت زیرساخت‌ها معمولاً خانواده میهمان و میزبان در یک جا مستقر می‌شوند و چون آموزش مناسبی در این سطح صورت نگرفته ممکن است با رفتارهای احساسی مواجه شویم.

وی راجع‌به تأثیر زیرساخت‌ها در وضعیت فعلی فوتبال کشور، تأکید کرد: بازیکنان 14 یا 15 ساله که در زمین چمن مصنوعی تمرین می‌کنند با مشکلات و مصدومیت‌های زیادی در غضروف و تاندون مواجه می‌شوند. ضمن اینکه هر چقدر از نظر زیرساختی شرایط مناسب‌تری ایجاد کنیم، درگیری‌ها کاهش پیدا می‌کند. به نظرم اگر باشگاه‌های بزرگ کشور هزینه خرید یک بازیکن را به توسعه فوتبال پایه خود اختصاص بدهند امکان پرورش 300 بازیکن وجود دارد که در آینده می‌تواند از نظر فنی و مالی به باشگاه کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • تمدید مهلت تأیید سوابق تحصیلی پشت کنکوری‌ها تا 18 اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند